Ofertes i promocions

Oferta estiu pneumàtics Continental

Del 14 de maig al 17 de juny del 2018!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!  

Veure promoció

Bones festes!

Estació Enclar Carburants Andorrans us desitja un bon Nadal i una feliç entrada al 2018!   Fes play al següent vídeo per veure la nadala que aquest any hem preparat per a tu.  

Veure promoció

Oferta tardor pneumàtics Continental

Del 15 d’octubre al 15 de novembre del 2017!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics de tardor Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!

Veure promoció

Oferta estiu Continental

Del 15 de maig al 15 de juny del 2017!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!  

Veure promoció
sorteig-concurs-caldea

Sortegem 5 entrades dobles per Caldea – Inúu Wellness Attitude!

Entra a la nostra pàgina de Facebook https://www.facebook.com/andorrapneumatics/ i segueix els passos per participar al concurs que hem posat en marxa des del 10 d’abril del 2017 i fins el 30 de maig del 2017. Podràs guanyar una de les 5 ENTRADES DOBLES PER INÚU – CALDEA que sortejarem durant la primera setmana del mes de juny. Les entrades s’hauran … Veure més

Veure promoció
carnet-jove-carburants

Ampliem descompte pels usuaris del Carnet Jove!

Ampliem el descompte per als usuaris del Carnet Jove Andorra i el Carnet Jove Europeu a les estacions ELF i CEPSA! Hem decidit oferir als joves, no només el 3% de descompte en carburants a totes les nostres estacions de servei, sinó que ara també als pneumàtics i els recanvis per a cotxe i / o … Veure més

Veure promoció
Curs conducció sobre neu i gel

Guanya un curs de conducció a través de Facebook!

  Entra a la nostra pàgina de Facebook https://www.facebook.com/andorrapneumatics/ i segueix els passos per participar al concurs que hem posat en marxa des del 16 de gener del 2017 i fins el 27 de febrer del 2017. Podràs guanyar un dels 3 CURSOS DE CONDUCCIÓ SOBRE NEU I GEL que sortejarem el mateix dia 27 de febrer. Els cursos … Veure més

Veure promoció

Oferta pneumàtics Continental

Del 1 al 30 de novembre del 2016!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’hivern Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper AQUÍ!       

Veure promoció
ContinentalDistribuidors oficials
BarumDistribuidors oficials
UniroyalDistribuidors oficials
MichelinDistribuidors oficials
Kumho
BFgoodrich
Bridgestone
Hankook

Subscriu-te a la nostra newsletter